Rabobank Clubsupport 2023

Ook dit jaar zijn wij als DTS weer genomineerd bij de Rabobank voor de Rabo Clubsupport 2023 actie. Petra den Breejen heeft ons daar ook dit jaar weer mee geholpen. Bij de inschrijving en voortgang om genomineerd te worden voor Rabo ClubSupport 2023 hebben we aangegeven dat onze club graag in aanmerking wil komen voor financiële steun om te besteden aan het moderniseren van de lichtinstallatie bij het cross en veldritparkoers. De installatie is wel toe aan grondige upgrade, energiezuinig ledverlichting etc. maar in ieder geval dient de verlichting betrouwbaar te zijn en zonder kuren te werken.

Wij roepen alle DTS’ers op die een Rabobankrekening bij kantoor Zaanstreek hebben om op onze vereniging te stemmen, dat kan niet alleen door DTS leden maar attendeer ook je huisgenoten, familie, vrienden, kennissen hierop. Hoe meer stemmen hoe groter ons deel uit het budget Rabo ClubSupport 2023 wordt. In 2022 hebben we totaal €. 795,37 “opgehaald”. Dit jaar willen we gaan voor €. 1.000,00. Je doet toch ook mee om onze club financieel te ondersteunen?

Stemmen op onze vereniging als houder van een Rabobank Zaanstreek rekening en Rabo-lidmaatschap kan vanaf 4 september t/m 26 september 2023. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen waaronder natuurlijk DTS.

Hoe kun je als Rabobank Zaanstreek rekeninghouder lid worden van de Rabobank? Lid worden is gratis én heel makkelijk

  1. Meld je aan. Dat kan via Rabo Online Bankieren of via de Rabo App.
  2. In de App of Rabo online onder Service Kiezen voor lidmaatschap. (zie onderstaande)

3. Nadat je jezelf Rabo lid hebt gemaakt of wellicht al was. Kun je vanaf 4 september t/m 26 september 2023, via je lidmaatschap door Rabo ClubSupport aan te klikken.

Wanneer je lid bent geworden van Rabobank Zaanstreek kun je vanaf 4 september ook stemmen via internet: Log in op www.rabobank.nl/clubsupport

Author: DTS

Share This Post On