NEDERLANDS KAMPIOENEN TIJDRIJDEN voor CLUBTEAMS 2015

Voor de tweede maal op rij werden de heren van DTS Nederlands Kampioen Tijdrijden voor Clubteams. Het team kwam aan de start met zes indrukwekkende namen die de vooraf hoog gestelde verwachtingen waarmaakten. Waar ze in zowel 2012 als 2014 reeds de Nederlandse Titel op hun naam schreven was er nu maar één doel mogelijk en dat was de titel voor de derde keer in vier jaar binnen te halen. Overtuigend werd deze doelstelling gehaald, bij het tussenpunt hadden ze al de snelste tijd met een voorsprong van 11 sec. op De Peddelaars en wisten in het laatste deel van het parcours dit nog uit te breiden tot maar liefst 40 sec. op de uiteindelijke nummer 2 De Jonge Renner.
Met maar liefst een gemiddelde van 52.847 km per uur kwamen de heren als snelste over de finishlijn in Dronten. Het geheim achter dit succes is zoals Ramon Sinkeldam zegt dat dit met echte DTS-mannen wordt gedaan, mannen die allemaal vanaf hun jeugd lid zijn van DTS, we moeten geen import, het moet echt uit de club komen!
nck_1
Mannen van harte gefeliciteerd met dit behaalde resultaat.
In categorie C stonden de dames Jip van den Bos, Renee Welling, Bernadette Jeremiasse en Melissa Slewe aan de start. Tegenvaller was dat één sterke pion uit deze ploeg zich helaas de avond vooraf ziek moest afmelden, maar gelukkig stond de op het laatst opgeroepen reserve renster gedreven aan de start en reed vol overgave mee in het team. De dames behaalden een 17e plaats.
Categorie B, een team met de junior Thimo Kroeze en nieuwelingen Pijke Steenhuis, Justin Brusche en Bassir Amghar reden naar een 30e plaats.
Bekijk hier de volledige uitslag. (pdf)
Anita

Author: DTS

Share This Post On