Steun DTS bij nominatie Rabo ClubSupport

Beste DTS’ers,

Petra den Breejen, moeder van jeugdlid Jelte en echtgenote van Martijn den Breejen, samen bovendien sponsor van DTS  met hun bedrijf Duwatech, heeft begin dit jaar onze vereniging genomineerd bij de Rabobank voor de Rabo ClubSupport actie.

Bij de inschrijving en voortgang om genomineerd te worden voor Rabo ClubSupport heeft Petra aangegeven dat onze club graag in aanmerking wil komen voor financiële steun om te besteden aan het moderniseren van ons juryplatform. Die aanmelding en uiteindelijke nominatie ging natuurlijk niet zomaar vanzelf. Petra heeft hier veel tijd en moeite ingestoken.  Als bestuur zijn wij Petra dan ook enorm dankbaar voor haar inzet in deze.

Stemmen op onze vereniging als houder van een Rabobank Zaanstreek rekening  en Rabo-lidmaatschap kan vanaf 5 september t/m 27 september 2022. Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen waaronder natuurlijk DTS. Hoe kun je als Rabobank Zaanstreek rekeninghouder lid worden van de Rabobank?

Lid worden is gratis én heel makkelijk

  1. Meld je aan. Dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. 
  1. In de App onder Service Kiezen voor lidmaatschap en dan kom je op deze pagina
  2. Nadat je jezelf Rabo lid hebt gemaakt of wellicht al was. Kom je in het volgende scherm.

De rest wijst zich vanzelf.

Stemmen via internet:
Log in op www.rabobank.nl/clubsupport. Rechts bovenaan zie je een oranje knop met daarin de tekst ‘breng je stem uit’. Klik hierop. Dan log je in zoals gebruikelijk. Klik op de tegel ‘ClubSupport’ en vervolgens op de oranje knop ‘stemmen’. 

Wij hopen dat ieder DTS lid met een Rabobankrekening op onze vereniging gaat stemmen. Geef het ook door aan je familie, vrienden etc. Hoe meer stemmen er op onze vereniging worden uitgebracht, des te meer geld krijgt onze vereniging om ons doel te realiseren.

Author: DTS

Share This Post On