In memoriam Siem Knots

Gisteren bereikte ons het nieuws dat ons Erelid Siem Knots op 86 jarige leeftijd is overleden. Afgelopen jaar is Siem nog gehuldigd vanwege 70 jaar lidmaatschap van DTS. In die 70 jaar heeft Siem talloze bestuursfuncties bekleed. DTS zou nooit de vereniging zijn die het nu is zonder de inbreng van Siem Knots. Siem, Erelid en onderscheiden met de hoogste onderscheiding van de KNWU, het Gouden Wiel en bovendien koninklijk onderscheiden heeft een onvoorstelbaar palmares als bestuurder achter zijn naam staan. Niet alleen binnen DTS maar ook voor de Wielersport in het algemeen en bij organisaties en stichtingen zoals bijvoorbeeld de Ronde van Oostzaan, Assendelft en de Ronde van Noord-Holland. 

Binnen DTS zullen wij Siem altijd herinneren als rustige en zeer aimabele man, altijd ge├»nteresseerd in de club en persoon. Tot voor een paar jaar bezocht Siem nog persoonlijk de DTS Clubkampioenschappen, de Ronde- van Oostzaan en Assendelft en natuurlijk de Algemene Leden Vergadering waar hij nog actief aan deelnam in discussies. De laatste jaren liet zijn gezondheid hem steeds verder in de steek waardoor we Siem helaas steeds minder zagen. 

Binnens DTS zal Siem Knots altijd in onze herinnering blijven als de persoon die de vereniging DTS heeft gevormd tot wat deze heden ten dage is. DTS zal als club nooit meer hetzelfde zijn zonder Siem.

Namens het bestuur van DTS wensen wij zijn vrouw Tini, zijn kinderen, familie en kennissen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Author: DTS

Share This Post On