Update Corona Crisis

Beste DTS’ers,

Het Corona virus heeft ons dagelijks leven en onze gezondheid volledig in haar greep genomen. Als DTS volgen wij daarom nog steeds strikt het beleid van het RIVM, de KNWU en het NOC/NSF.  Dit houdt in dat tot 1 juni alle (club)wedstrijden, trainingen, trainingskampen samenkomsten en overige activiteiten zijn geannuleerd. Waaronder dus de Vuurlinie Voorjaarscompetitie, het Vijfbanentoernooi, de Ronde van Krommenie en ons Jeugdtoernooi van 10 mei.

Wij willen via de e-mail nogmaals benadrukken dat het clubparcours en clubgebouw niet toegankelijk zijn. De KNWU benadrukt verder om niet in groepen te trainen maar alleen (ridesolo) op pad te gaan.

Zie voor meer informatie en de laatste updates: www.knwu.nl 

Achter de schermen doen wij als bestuur er op dit moment alles aan om de vereniging optimaal voor te bereiden voor de periode na de Corona crisis. Uiteraard lopen wij tegen een aantal praktische problemen,  wij vragen uw begrip daarvoor. Een van die problemen is de mogelijke vertraging van de uitlevering van de club-wielerkleding. De fabriek van leverancier Vermarc bevindt zich in Noord-ItaliĆ«, de regio in Europa die momenteel het hardst getroffen is. Deels gaat de productie nog door alleen zijn er obstakels in de huidige crisis. Nogmaals begrip hiervoor.

Alleen samen kunnen we uit deze crisis komen. Blijf gezond en let vooral goed op elkaar! 

Namens het dagelijkse bestuur van DTS.

Mike Terpstra

Ger Pieter van Seijst

Dennis Keijzer

Roel van Wijk

Author: DTS

Share This Post On