Update: Clubtrainingen

Beste DTS’ers,

Op dit moment beïnvloedt het Corona virus al onze levens. Als DTS volgen wij strikt het beleid van de KNWU en dit houdt voor nu in dat t/m 6 april 2020 alle clubtrainingen, wedstrijden en overige activiteiten zijn geannuleerd. Direct betekent dit dat de Vuurlinie competitie, die als eerste op 1 april 2020 zou beginnen, is uitgesteld totdat er meer duidelijkheid is. Ook de dinsdagavond trainingen en jeugdtrainingen zijn afgelast.

Wij willen via de e-mail benadrukken dat het clubparcours en clubgebouw niet toegankelijk zijn. De KNWU benadrukt verder om niet in groepen te trainen maar alleen op pad te gaan.

Zie voor meer informatie en de laatste updates: www.knwu.nl 

Als laatste willen wij meegeven dat er rekening gehouden moet worden met een vertraging van de uitlevering van de club-wielerkleding. De fabriek van leverancier Vermarc bevindt zich in Noord-Italië, de regio in Europa die momenteel het hardst getroffen wordt. Deels gaat de productie nog door alleen zijn er obstakels in de huidige crisis. Wij hebben begrip hiervoor en waarderen de communicatie hierin. De oorspronkelijke planning was uitlevering eind april 2020.

In deze bijzondere tijden hopen wij dat jullie gezond blijven. Volg de richtlijnen van de overheid en denk om elkaar.

Dagelijks bestuur van DTS.

Mike Terpstra

Ger Pieter van Seijst

Dennis Keijzer

Roel van Wijk

Author: DTS

Share This Post On